Günlük Burç Yorumları 9 Mayıs Pazartesi 2022

Günlük Burç Yorumları 9 Mayıs Pazartesi 2022...Bugün 9 Mayıs Pazartesi, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

9 Mayıs 2022 pazartesi, günlük burç yorumları, bugün burçlar, astrolog Demet Baltacı ile astroloji

AH MERKÜR, VAH MERKÜR! - 9 - 15 Mayıs Haftalık Burç Yorumları 

09-15 mayıs haftası Merkür gerilemesiyle başlıyor! İkizler burcunda gerilemede, ilişkilerimizi idare etmek, ayarlamak ve düzenlemek önem kazanacak. İkizler burcu astrolojide, iletişimi, düşünceleri, fikirleri, haberleşmeyi, yazmayı, ulaşımı, teknolojiyi ve ticareti yönetir.

Seyahatler, kısa yolculuklar, eğitim ve sınavlar, kuryecilik, gönderiler, mail trafiği, bilgi işlemleri, datalar, bilgisayarlar, online ve dijital platformlar bu Merkür gerilemesinde sorun yaşayacağımız alanlar olarak karşımıza çıkabilir. Ticari faaliyetlerde sorunlar, online mecralarda problemler, seyahatlerde ve kısa yolculuklarda ertelenmeler, bilgisayar ve cep telefonlarında bağlantılarda sorunlara, hacklenmelere, dolandırıcılıklara, bilgi hırsızlığına ve üç kağıtçılığa karşı dikkatli olalım. Dijital ortamlarda güvenlik sıkıntılarına dikkat edelim.

Günlük Burç Yorumları 9 Mayıs Pazartesi 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu