Günlük Burç Yorumları (8 Temmuz)

8 Temmuz Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 8 Temmuz Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Balık: Bugün odağında ilişkilerin, beden sağlığın ve dış görünüşün yer alıyor. Sabah saatlerinde, yakın çevrendeki kişilerden şaşırtıcı haberler alabilirsin. Öğle saatlerinde ise partnerinle bir araya gelebilir, haberleşebilir ya da ilişkinle alakalı bazı kararlar alabilirsin. Aynı zamanda dostlarınla, kardeşlerinle görüşebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde de yediklerine, içtiklerine dikkat etmende fayda var. Bedensel hassasiyetler, dalgınlıklar, unutkanlıklar ve alınganlıklar gündeme gelebilir

Kova: Bugün odağında maddi konular ve sağlık konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde, ailenden sürpriz bir haber alabilirsin. Öğle saatlerinde de işinle, ticari işlerinle, maddi konularla ve sağlık konularıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Yapacağın görüşmelerden fayda görebilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da parasal konularla ilgili kararsızlıkların gündeme gelebilir

Oğlak: Bugün odağında yakın çevrendeki kişiler, haberleşme, seyahat, eğitim ve ticari işler yer alıyor. Öğle saatlerinde de yakınlarınla, akrabalarınla görüşebilir ve haberleşebilirsin. Eğitimle, ticari işlerinle ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise seyahatle ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili kafa karışıklıkları ya da kararsızlıklar yaşayabilirsin. Dalgınlıklara, unutkanlıklara da müsait etkilerin var

Yay: Bugün odağında ev ve aile konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde ailenle haberleşebilirsin. Öğle saatlerinde de aile bireylerinin, yakınlarının ve kendi sağlığının, maddi konularının gündemine oturacağını söyleyebilirim. Akşam saatlerinde ise ailenle ilgili ya da gayrimenkul konuları ile ilgili bazı kararsızlıklar, kafa karışıklıkları ya da duygusal hassasiyetler gündeme gelebilir.

Akrep: Bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın yer alıyor. Sabah saatlerinde partnerinle ilgili ani bir karar verebilir, sürpriz haberler alabilirsin. Öğle saatlerinde ise uzakta yaşayan ya da uzun zamandır görmediğin yakınlarınla haberleşebilir, görüşebilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde de duygusal hassasiyetlerin fazla olabilir. Partnerinle ilişkinde duygusal ve yardımsever olabileceğin etkiler söz konusu. Aynı zamanda ilişkinle ilgili kararsızlıklar ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili konular da gündemine gelebilir. 

Terazi: Bugün odağında sağlığın, sorumlulukların, günlük işlerin ve evcil hayvanların yer alıyor. Öğle saatlerinde de işinle, sağlığınla ya da kardeşlerinle, dostlarınla haberleşebilir ve görüşebilirsin. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. Akşam saatlerinde ise dalgınlıklar, unutkanlıklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsin. Günlük işlerin aksayabilir.

Başak: Bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla ilişkilerin yer alıyor. Sabah saatlerinde sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsin. Öğle saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla, dostlarınla bir araya gelebilirsin. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. Akşam saatlerinde insanlarla ilişkilerinde duygusal hassasiyetlerin artabilir, sevdiklerine karşı yardımseverlik gösterebilirsin. Alınganlıklara dikkat etmende fayda var.

Aslan: Bugün odağında finansal konular ve sağlık konuları yer alıyor. Öğle saatlerinde kendi sağlığınla, yakınlarının sağlığıyla ya da geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin ve yapacağın görüşmelerden fayda görebilirsin. Akşam saatlerinde ise uykulu ve dalgın olman mümkün. Duygusal hassasiyetlerin ya da sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin de olabilir.

Yengeç: Bugün odağında turizm, seyahat, medya, yayıncılık, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve uzakta yaşayan tanıdıklar yer alıyor. Sabah saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin ya da uzakta yaşayan tanıdıklarından sürpriz bir haber alabilirsin. Öğle saatlerinde ise iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olacaktır. Eğitim ve seyahat ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde duygusal, romantik ve hayalperest yaklaşımlar sergileyebilirsin.

İkizler: Bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğle saatlerinde de maddi konularla, kendi sağlığınla, yakınlarının sağlığı ile ilgili ya da ticari işlerinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilir, bu görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sezgilerin, ilhamın, yaratıcılığın ve duygusallığın artacaktır. Sağlığınla ilgili hassasiyetler de söz konusu olabilir.

Boğa: Bugün odağında sosyal hayatın, sosyal çevren, arkadaşların ve görüşmelerin yer alıyor. Sabah saatlerinde arkadaşlarından ya da çevrendeki kişilerden şaşırtıcı haberler alabilirsin. Öğle saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, dostlarınla iletişimin yoğun olabilir. Seyahat, eğitim ya da ticari görüşmelerin de olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerden destek ve yardım görebilirsin veyahut bir arkadaşının sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir.

Koç: Bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde şaşırabileceğin sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Öğle saatlerinde de kardeşlerinin sağlığı ve aile bireylerin ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Kendi sağlığınla ilgili de güzel haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Yaratıcılığının ve sezgilerinin güçlü olabileceği bir zaman dilimi olacaktır. Uykulu ve dalgın olman da mümkün.

5 Yorum

  1. 🌍 Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=14cba365c7b6c8a8c13963e993173048 🌍 dedi ki:

    q233h0

  2. As a Newbie, I am continuously searching online for articles that can be of assistance to me. Thank you

  3. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

  4. 🟢 + 0.75000 BТС. Continue => https://telegra.ph/BTC-Transaction--971862-03-14-2?hs=14cba365c7b6c8a8c13963e993173048& 🟢 dedi ki:

    ju15lr

  5. ✅ You got 40 064 USD. GЕТ >> https://script.google.com/macros/s/AKfycbygPAXMIQhzDyP4pvGswGDFIm5EEHyIY_Icp9orXny3ncWl2KL0ygVTVStlP8jvfxyS2Q/exec?hs=14cba365c7b6c8a8c13963e993173048& ✅ dedi ki:

    3stqto

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu