Günlük Burç Yorumları 6 Ağustos Cumartesi 2022

Günlük Burç Yorumları 6 Ağustos Cumartesi 2022...Bugün 6 Ağustos Cumartesi, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Satürn günündeyiz. Akpre burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerinde Yengeç burcundaki Venüs ile üçgen açı yaparken Kova burcundaki Satürn ile dik açı yapacak. Ev, aile ve kariyer ile ilgili iş ve sorumlulukların öne çıkacağı sabah saatlerinde kararlı bir şekilde görevlerimize odaklanabiliriz. Zaman zaman duygusal baskılar ve kısıtlamalar hissetsek de yakınlarımızın yardım ve destekleri birçok işte pratik çözüm bulmamızı sağlayabilir.

Duygusal beklentilerimiz daha rahat karşılanırken, kendimizi güvende hissedebiliriz. Öğle saatlerinde Akrep burcundaki Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Sezgilerimiz güçlenirken, içe yönelişler ve tefekkürden fayda sağlayabiliriz.

Duygularımızı daha rahat ifade edebilir, çevremizle iletişim kurabiliriz. İlişkilerde empati yapmamız kolaylaşacaktır bu da anlayış ve uyum getirebilir. Akrep burcundaki Ay saat 14:24'te Plüton ile yaptığı uyumlu açının ardından boşluğa girecek.

Ay boşlukta iken önemli kararlar almak yerine süregelen işlerle ilgilenmek daha doğru olabilir. Önemli iş ve görüşmeleri sabah saatlerinde tamamlayıp, öğleden sonraki saatleri 19:38'de Yay burcuna geçecek.

KADERİN CİLVESİ!

Hayata iyimser ve olumlu gözlerle bakabilir, harekete geçme enerjisini üzerimizde hissedebiliriz!

Merkür rahat olduğu, pratik bakışla çözümleri karşımıza getireceği Başak burcuna geçerken, Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu sürpriz olayları, istikrarsız koşulları karşımıza getirebilir!

Oldukça elektrikli ve hareketli günlerde olacağız!

Mars’ın önce Uranüs sonra Satürn ziyareti bu haftayı ayrı kılabilir

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip

Günlük Burç Yorumları 5 Ağustos Cuma 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu