Günlük Burç Yorumları 5 Ağustos Cuma 2022

Günlük Burç Yorumları 5 Ağustos Cuma 2022...Bugün 5 Ağustos Cuma, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Venüs günündeyiz. Akrep burcunda ilerleyen Ay duygularımızı derinleştirirken, sezgilerimiz de güçlenebilir. Öğle saatlerinden itibaren Ay, Aslan burcundaki Güneş ile dik açı yapacak ve ilkdördün fazına ulaşacak. Geçtiğimiz hafta doğan yeniayın ilk etkileri kendini gösterirken bazı yol ayrımlarına gidebiliriz.

Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmakta zorlanabileceğimiz öğle saatlerinde çevremizden gelen işaretleri takip etmeli, sağduyulu davranmalıyız. Karşı cinsle ilişkilerde sabit ve tutkulu davranışlar anlaşmazlıklar yaratabilir. Esnek olmakta fayda var. Hedeflerimize odaklanıp planlı hareket etmeye çalışalım.

Bizi sonuca ulaştıracak aşamaları, atılacak adımları farkedebiliriz. Akşam saatlerinde Akrep burcundaki Ay, Boğa burcundaki Mars ve Üranüs ile karşıt açıda olacak. Stres ve huzursuzluğun artabileceği gece saatlerinde fiziksel ve ruhsal dengemizi korumak için daha fazla çaba sarf etmemiz gerekebilir. Ani gelişmeler heyecan yaratabilir. Stres kontrolü zorlaşabilir. Kaza ve sakarlıklara karşı da dikkat etmeli güvenliğimize önem vermeliyiz.

KADERİN CİLVESİ!

Hayata iyimser ve olumlu gözlerle bakabilir, harekete geçme enerjisini üzerimizde hissedebiliriz!

Merkür rahat olduğu, pratik bakışla çözümleri karşımıza getireceği Başak burcuna geçerken, Mars, Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu sürpriz olayları, istikrarsız koşulları karşımıza getirebilir!

Oldukça elektrikli ve hareketli günlerde olacağız!

Mars’ın önce Uranüs sonra Satürn ziyareti bu haftayı ayrı kılabilir

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip

Günlük Burç Yorumları 5 Ağustos Cuma 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu