Günlük Burç Yorumları 31 Ocak Pazartesi 2022

Günlük Burç Yorumları 31 Ocak Pazartesi 2022...Bugün 31 Ocak Pazartesi, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

YENİAY’DAN AL HABERİ! - 31 Ocak - 6 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 31 Ocak Pazartesi 2022 yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Şubat Ayına hemen şubat başında gerçekleşen Yeniay etkisiyle giriş yapıyoruz. İnsanlığa hizmet etmek, sosyal çevre ilişkilerimiz, arkadaşlıklarımız önem kazanırken, özgürlüğümüze, insan hak ve özgürlüklerine yönelik adımlar devrede olacak. Teknolojik gelişmeler, haklar, havacılık ve uzay sektörü, bilimsel buluşlar, gelişmeler, bilim ve bilgisayar sektörü önem kazanıyor.

Hastaneler, hapishaneler, barınaklar, yoksullar ve hastalar, huzur evleri, sosyal yardımlaşma dernekleri mercek altında olacak. Bu hafta Merkür Cuma günü düzeliyor. Sorun ve sıkıntı yaşadığımız iletişim sorunları geride kalmaya başlıyor. Aynı gün devreye giren Güneş- Satürn kavuşumu hükümet ve yöneticilere kayıplar ve zorlanmalar getirebilir. Salgın hastalıklarla uğraşıların artacağı bir dönem içindeyiz, kendimize dikkat edelim.

Günlük Burç Yorumları 31 Ocak Pazartesi 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu