Günlük Burç Yorumları 30 Temmuz Cumartesi 2022

Günlük Burç Yorumları 30 Temmuz Cumartesi 2022...Bugün 30 Temmuz Cumartesi, günlük burçlar ve astroloji yorumu (günlük burç yorumları) Astrolog Demet Baltacı ile Astroloji' de ele alındı. Merakla beklediğiniz günlük burç yorumları sizlerle...

Satürn günündeyiz. Aslan burcunda ilerleyen Ay sabah 07:29'da Kova burcundaki Satürn ile yaptığı karşıt açının ardından boşluğa girecek. Ay akşam saatlerine kadar önemli bir açı yapmayacak ve boşlukta ilerleyecek. Günlük işlerde yavaşlama ve belirsizlik oluşabileceği için şartları fazla zorlamadan akışta kalmakta fayda var.

Yeni işlere başlamak, önemli görüşmeler ve kararlar için bugün çok uygun olmayabilir. Elimizdeki rutin işlerle ilgilenebilir, geri kalan zamanlarda dinlenmeye zaman ayırabiliriz. Ay son açısını Satürn ile yapacağı için gün içinde karamsar ve melankolik hissetmemiz mümkün.

Kişisel girişimlerimizde de kısıtlama ve engeller ortaya çıkabilir. Yasal sınırlamalar, kurallar ve otorite figürlerinin baskıları artabilir. Ay akşam 21:0'da Başak burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün ruh halimiz daha endişeli olurken, günlük yaşamdaki iş ve görevler, ayrıntı ve detayları öne çıkan hesap ve düzenlemeler, sağlık, beslenme ve hijyen konularında hassasiyetler artabilir. Önemli işleri gündemimize alırsak çalışkan ve titiz enerjilerle sorunları fark edip, pratik çözümler üretebiliriz.

SAKİN OL, DOĞRU YÖNET!

Bu hafta zihinsel olarak oldukça aktif ve gergin olabiliriz!

Yeni adımlar için perşembe günü akşam saatlerinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay ve sonrasını beklememiz faydalı olabilir! Aslan Yeniayı organizasyon ve idareye dayalı işlerimiz için bizi harekete geçirirken siyasi konular, liderler, gençler, çocuklar, aşk ve spekülatif alanlar oldukça hareketli görünüyor!

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip

Günlük Burç Yorumları 28 Temmuz Perşembe 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu