Gülşen'in Tutuklanmasına Kemal Kılıçdaroğlu Ne Dedi? Açıklama Yaptı mı?

Gülşen'in Tutuklanmasına Kemal Kılıçdaroğlu Ne Dedi? Açıklama Yaptı mı?... Türkiye'nin gündemi bir anda İmam Hatipliler ve Gülşen olurken söylediği sözler sonrasında gözaltına alınan Şarkıcı Gülşen için tutuklama kararı çıktı. Bakırköy cezaevine gönderilen ve tutuklu yargılanmasına devam edilecek olan Gülşen için muhalefetin özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı açıklama merak konusu oldu.

Verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılık ifadesinin ardından tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk edilen şarkıcı Gülşen, tutuklandı. 

CHP VE KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMA YAPTI MI?

Gülşen'in gözaltına alınması ve tutuklanmasına yönelik şuan için CHP'den ce Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Twitter üzerinden açıklama geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu