Güldür Güldür’ün 6lı Masa Skecinde İmamoğlu Sürprizi İzle

Güldür Güldür’ün 6lı Masa Skecinde İmamoğlu Sürprizi İzle... Show Tv’de yayınlanan Güldür Güldür Show’un yeni bölümünde ekranlara gelen 6’lı masa skeci izleyenleri kahkahaya boğdu. Kılıçdaroğlu detayı tam bir olay. İşte Güldür Güldür’ün uzun süre konuşulacak muhalefet skeci. Tek Parça İzle…

Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Parti ve Demokrat Parti’nin oluşturduğu 6’lı masa muhalefet bloğunu skeçlerine konu eden Güldür Güldür Ekibi başarılı bir çalışmaya imza attı.

Skeçte liderlerin birbirlerine iğneleyici sözlerle mesaj vermesi dikkatlerden kaçmadı.

6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayını belirleyememesini konu alan skeç, Nasıl bir Cumhurbaşkanı adayı olmalı konusunu işledi.

6’lı Masa Skecinde İmamoğlu Sürprizi

Güldür Güldür’ün 6’lı masa skecinde, liderlerin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını tartıştığı bir esnada, mekana Ekrem İmamoğlu girip, ben de varım mesajı verdi.

Hangi Lideri, Hangi Oyuncu Oynadı

Bilal - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu
Bahadır - Demokrat Partisi Genel Başkanı Gültekin Uysal
İbrahim - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
Mehtap - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener
Fikri - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu
Kudret - Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan

Güldür Güldür Show’dan Muhalefet İçin İkinci Skeç

Siyasi konuları eğlenceli bir dille ekranlara taşıyan Güldür Güldür ekibi, geçtiğimiz aylarda yayınlanan bir bölümünde Muhalefetin Parlementer Sisteme geçiş gündemini skeçlerine konu yapmıştı.

Nurettin Nebati’yi de Oynamışlardı

Geçtiğimiz haftalarda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi skeçlerine konu alan Güldür Güldür Ekibi Levent Kırca’nın siyasi skeçlerinin tadını yaşatmıştı.

Güldür Güldür Show'a konu olan Bakan Nebati sosyal medya hesabından ''Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim'' açıklamasında bulunmuştu. Nebati, ekibin ''Bir sonraki skece bekleriz'' teklifine ise ''Elbette, memnuniyetle'' yanıtını vermişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu