Gönül Dağı Yeni Bölüm Neden Yok? 1 Ocak Cumartesi 2022

Gönül Dağı Yeni Bölüm Neden Yok? 1 Ocak Cumartesi 2022... TRT 1'in sevilerek ve beğenilerek izlenen dizisi Gönül Dağı bu hafta Gönül Dağı-Kurban bölümü ile ekranlara gelecek. Her hafta reytinglerde üst sıralarda yer alan Gönül Dağı'nın yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak ediliyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta 45.Bölümü ile ekranlara gelen Gönül Dağı 46.Bölümü ile bu hafta yayınlanması bekleniyordu. Ancak yılbaşı dolayısıyla birçok dizide olduğu gibi Gönül Dağı da tekrar bölümü ile izleyicisinin karşısına geçti.

46.Bölümü ile gelecek hafta TRT 1 ekranlarında yerini alması beklenen Gönül Dağı'nın fragmanında tarih belirtilmedi.

Bozkırda bir Anadolu masalı... Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı... Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesidir Gönül Dağı… Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesidir Gönül Dağı… Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, ilk bölümde izleyicilerin beğenisini kazanacak ekranlara kilitleyecek bir dizi...

Gönül Dağı Yeni Bölüm Neden Yok? 1 Ocak Cumartesi 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu