Gönül Dağı 16 Ocak Cumartesi 12.Bölüm Yeni Bölüm İzle!

Gönül Dağı 16 Ocak Cumartesi 12.Bölüm Yeni Bölüm İzle!...Trt 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 9 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen Gönül Dağı dizisi bu hafta da izleyicileri hem ağlatıp hem güldürecek. İzleyicilerin beğenisini kazanan Gönül Dağı 11.Bölümde neler olacak? Gönül Dağı 11.Bölümü ile saat 20.00 de Trt 1'de...

Gönül Dağı 16 Ocak Cumartesi 12.Bölüm Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Gülsüm, Taner’le, Halime de Dilek’le sert bir konuşma yapar. Bunun üzerine Taner ve Dilek’in duyguları karışmaya başlar. Her ikisi de bu engeli aşacakları konusunda kendilerinden emindir. Ancak Dilek, hiç beklenmedik bir yerden köşeye sıkışır ve yol ayrımına gelir. Dilek’in, Taner’le ilgili alacağı karar ne olacak?

Hastaneye kaldırılan Cemile’nin durumu kritiktir. Doktorların yoğun çabası sonucu Cemile hayata dönecek mi? Cemile’yle ilgili bir gerçeği öğrenen Veysel ne yapacak?

Gönül Dağı 11. Bölüm

Ramazan’ı evlendirmek isteyen Hüseyin, soylu bir dünür bulmanın peşine düşer. Özür dileme bahanesiyle Günşıl ve Ramazan’ı alıp bir akşam ansızın Münir Bey’in kapısını çalar. Gelişmeler, Asuman ve Ramazan’ı nasıl etkileyecek?

Gönül Dağı 16 Ocak Cumartesi 12.Bölüm Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu