Gelsin Hayatta Sadi Öğretmen Kalbine Yenik Düştü! Derya Dedi Öylece Kaldı!

Gelsin Hayatta Sadi Öğretmen Kalbine Yenik Düştü! Derya Dedi Öylece Kaldı!... Show TV'nin sevilerek izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 4.bölümü ile 11 Ağustos Perşembe akşamında ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta reyting rekoru kıran ve en çok izlenen dizi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu hafta da bomba gibiydi. Olayların olaylara karıştığı Gelsin Hayat'ta Sadi Öğretmen geçmişi ile karşı karşıya geldi.

Gelsin Hayat Dizisi 4.Bölümünde Sadi ile Derya geçmişleri ile karşı karşıya geliyor.

Mert'in, Sadi ve Derya'nın oğlu olduğu ortaya çıkarken, Derya Sadi'yi veli toplantısında konuşma yaparken görüyor.

Derya ve Sadi (önceki ismi ile Emin) bir evlilik yapar ve bu evlilikten doğan Mert'tir. Ancak Sadi mafya olduğu için Derya'nın hayatını tehlikeye atmamak için onu terk eder.

Yıllar sonrasında ise kader onların yolunu kesiştirir. Derya hiç ummadığı yerde Sadi'yi görür. Fakat artık onu unutmaya çalışacağını düşünürken elini keserek karşısına çıkan Songül ile Songül ve Sadi'nin yaşadığı eve gider. Orada Songül ve Sadi'nin hikaye gereği çekindiği gelinliği görür ve film orada kopar.

Diğer yandan Mert'in ablası Sadi'den dolayı onu okuldan almak ister. Mert bunu Sadi Öğretmen'e anlatır. Sadi ise konuyu konuşmak için Derya'yı çağırtır. Ancak Derya onu tanıdığı için gelmek istemez. Gelmeyene gideriz diye yola çıkan Sadi evin önünde beklerken Derya'yı görür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu