Gelsin Hayat mı? Duy Beni mi? Hangisi Daha Çok İzlendi? 25 Ağustos Perşembe

Gelsin Hayat mı? Duy Beni mi? Hangisi Daha Çok İzlendi? 25 Ağustos Perşembe Reyting Sonuçları... TV'de bugün yine iddialı diziler yer alırken hangisinin daha çok izlendiği merak konusu oldu. Bir yandan Duy Beni dizisi, diğer yandan Gelsin Hayat Bildiği Gibi yayınlanırken diğer yandan hemen hemen her gün reyting birincisi olan MasterChef de eğlenceli bölümü ile izleyicisinin karşısına geçti. Peki 25 Ağustos Perşembe gününde reytinglerde hangisi kaçıncı sırada yer aldı?

TV8'de MasterChef Türkiye 2022 51.bölümü ile ekranlara geldi. Son zamanlarda daha da eğlenceli hale gelen MasterChef'te takımlar belli oldu. Eleme turları başladı.

Star TV'de ise özellikle her hafta adından söz ettiren Duy Beni dizisi 8.bölümü ile ekranlara geldi. Reytinglerde geçtiğimiz hafta 3.sırada yer alan Duy Beni'nin bu hafta da çok izlenen dizilerden olması bekleniyor.

Show TV'de ise 6.bölümü ile ekranlara gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yer aldı. Reytinglere büyük bir yükseliş sağlayan Gelsin Hayat geçtiğimiz hafta yine 1.sırada yer almıştı.

25 AĞUSTOS PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI:

25 Ağustos Perşembe gününe ait reyting sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacaktır.

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu