Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm İzle! 15 Eylül Perşembe Show TV

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm İzle! 15 Eylül Perşembe Show TV.... Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.bölümü ile 15 Eylül Perşembe günü izleyici ile buluşuyor. Konusu ve kadrosu ile dikkat çeken dizilerden olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi perşembe akşamlarının vazgeçilmezi oldu.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 9.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

Hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek olan Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonraki yaşadıklarını konu alan ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyen dizinin birinci bölümünde: Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm İzle! 15 Eylül Perşembe Show TV

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu