Gelinim Mutfakta'da Yarışmacılar Diskalifiye mi Edilecek?

Gelinim Mutfakta'da Yarışmacılar Diskalifiye mi Edilecek?..... Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta verilecek büyük ödül için yarışan gelinler en yüksek puanı almak için kıyasıya mücadele veriyor. En düşük puanı alan ise programa veda ediyor. Bazı zamanlarda ise Gelinim Mutfakta'da diskalifiyeler yaşanıyor. 29 Mart Pazartesi günü yayınlanan 674.Bölüm fragmanı kafaları karıştırdı! Seda Sayan yarışmacılardan birinin diskalifiye olacağını açıkladı. Ortalık karışıyor!

Seda Sayan tüm yarışmacıları şoke eden diskalifiye kararını açıklıyor!

Perşembe günü yayınlanacak olan bölümde bir ilk yaşanıyor. Seda Sayan, gün birincisinin açıklanacağı sırada herkesi şoke eden bir açıklama yapıyor. Diskalifiye kararı olduğunu söyledikten sonra yarışmacılar kimin olduğunu beklediler. Seda Sayan ise, tüm yarışmacıların diskalifiye edildiğini açıklıyor. Nedenini anlamadıkları durum bütün yarışmacıları şaşkın bırakıyor.

O İSİMLER DİSKALİFİYE Mİ?

Neriman - Ayten, Fatma ve Esra ile Nurten- Aysun çiftlerine diskalifiye olduklarını söyleyen Seda Sayan, herkes ne yaptığını çok iyi biliyor diyor. Yarışmacıların şaşkın bakışları ve gözyaşları duygusal bir hal alırken neden diskalifiye olduklarını düşünüyorlar.

1 NİSAN ŞAKASI MI?

Bu diskalifiye olayının 1 Nisan şakası olup olmadığı merak konusu oldu. 1 Nisan Perşembe gününde yayınlanacak programda Seda Sayan'ın şaka yapmış olması bekleniyor. İzleyenlerin de şaşırdığı diskalifiye olayının iç yüzü 1 Nisan'da belli olacak.

Gelinim Mutfakta'da Yarışmacılar Diskalifiye mi Edilecek?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu