Gelinim Mutfakta 30 Mart Salı Çeyrek Altının Sahibi Hangi Gelin Oldu?

Gelinim Mutfakta 30 Mart Salı Çeyrek Altının Sahibi Hangi Gelin Oldu?.....Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada gelinler yüksek puan almaya, kaynanalar puan durumlarını belirlemeye devam ediyor. Seda Sayan’ın keyifli sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta ’da bakalım bugün neler yaşanacak?

Çeyrek Altının Sahibi Ayten Oldu!

Gelinim Mutfakta Son Bölüm 30 Mart Salı İzlemek İçin Tıklayınız...

Seda Sayan tüm yarışmacıları şoke eden diskalifiye kararını açıklıyor!

Perşembe günü yayınlanacak olan bölümde bir ilk yaşanıyor. Seda Sayan, gün birincisinin açıklanacağı sırada herkesi şoke eden bir açıklama yapıyor. Diskalifiye kararı olduğunu söyledikten sonra yarışmacılar kimin olduğunu beklediler. Seda Sayan ise, tüm yarışmacıların diskalifiye edildiğini açıklıyor. Nedenini anlamadıklar durum bütün yarışmacıları şaşkın bırakıyor.

Dudu'nun mesajı mutfağı karıştırdı!

Geçen hafta rahatsızlığı yüzünden Dudu ve kaynanası Nuray Hanım, kendi istekleri doğrultusunda yarışmadan ayrılmışlardı. Dudu, hafta finali bittikten sonra kameralarımıza açıklamalarda bulundu. Ayten, Aysun ve Seda izledikleri video karşısında büyük şaşkınlık yaşadılar. Dönüşünün muhteşem olacağını söyleyen Dudu, "Benden korkun!" diye de geride bıraktığı yarışmacılara gözdağı verdi.

Gelinim Mutfakta 30 Mart Salı Çeyrek Altının Sahibi Hangi Gelin Oldu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu