Galatasaray 'da Seçim Başkan Adayları Kimler?

Son dakika kararla seçime gideceğini duyuran Galatasaray'da başkan adaylarının kimler olacağı konusu merak ediliyor. Galatasaray, 19-26 Aralık 2020'de seçime gitme kararı aldı! Peki başkan adayları kimler olacak?

Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu oy birliğiyle 19-26 Aralık 2020 tarihinde yapılmak üzere seçim kararı aldığını duyurdu.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık 2020 tarihinde yapılmak üzere seçim kararı almıştır.

Pandemi nedeniyle, 7244 sayılı kanun ve bu kanuna istinaden çıkartılan genelge çerçevesinde başvuru yapılacaktır. Camiamıza ve spor kamuoyuna duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı gs.jpg

Başkan Adayları Kimler Olacak?

Galatasaray'da başkan adaylarının kimler olacağı merak ediliyor. Haberlere düşen 4 isim olmuştu.

İŞTE O 4 ADAY:

EBRU KÖKSAL
Gündemde şimdilik 4 aday öne çıktı. Birincisi Ebru Köksal. Türkiye'de futbolu en iyi bilen kadın olarak tanınıyor. UEFA ile çok yakın ilişkileri var. İtalya, İngiltere gibi üst düzey futbol ülkelerinde büyük saygınlığı bulunuyor. En önemlisi Türkiye'nin karanlık futbol ortamına güzellik katabilir.

HAMDİ YASAMAN
Duygun Yarsuvat döneminde asbaşkandı. Hukukçu. Galatasaray'ın şu anda bir futbol aklından çok TFF, UEFA ve FIFA ile davalarında büyük faydası dokunabilir. Bu çevrelere göre Fatih Terim zaten Galatasaray'da futbol aklı. Kulübe de hukuksal sorunları çözecek bir kişi şart...

HALUK ULUSOY
Üçüncüsü her seçimde adı gündeme gelen Haluk Ulusoy… G.Saray için vaktini de parasını da harcamaya hazır. Ama şu ana kadar kendisine yol verilmedi. Belki de şimdi zamanı gelmiştir. "Kuracağı yönetim kurulunun kulübü taşıyacağına inanırsak destek oluruz" sözleri yükseliyor.

ALİ SABANCI
"Camianın yeni ve genç beyinlere ihtiyacı var… Ali Koç, F.Bahçe'ye başkan oldu. Karşısına Ali Sabancı'yı çıkarırsak Türk futbolu mükemmel rekabet yılları yaşar. Bir Sabancı, bir Koç'tan geriye düşmek istemeyecektir. Ali Sabancı üzerinde de durmalıyız" diyenler de çok. (Kaynak: Aspor)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu