Galatasaray - Giresunspor Maç Önü İstatistikleri ve Muhtemel İlk 11'ler

İlk hafta maçında Gomis'in son dakikalarda attığı golle Antalyaspor'u deplasmanda yenmeyi başaran Galatasaray, Süper Ligin 2. haftasında Giresunspor'u evinde ağırlayacak. Mertens ve Lucas Torreira ile hücum hattına önemli takviyeler yapan Sarı-Kırmızılı ekip bu hafta da yenmek için sahaya çıkacak. Galatasaray - Giresunspor Maç Önü İstatistikleri ve Muhtemel İlk 11'ler haberimizde...

Yıldız transferleriyle yeni sezona giren Galatasaray, ligin ilk haftası Antalyaspor deplasmanında oynadığı maçtan 3 puanla döndü. Bu sezon ilk defa evinde sahaya çıkacak sarı kırmızılıların Giresunspor maçının bilet fiyatları gündem oldu. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda ve maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte zorlu maç hakkında merak edilenler...Galatasaray - Giresunspor Maç Önü İstatistikleri ve Muhtemel İlk 11'ler...

Bu sezon Galatasaray ilk iç saha maçına çıkıyor. Yeni yıldız transferleri canlı görmek isteyen taraftarlar biletlere akın ettiller. Geçen hafta Antalya'dan 3 puan ile dönen sarı kırmızılı ekip bu hafta evinde Giresunspor'u ağırlayacak. İşte Galatasaray Giresunspor maçı hakkında bilgiler... 

OPTA Verileri:

  • Giresunspor ile Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın ikisini kazanan Galatasaray (3B 2M), daha önceki yedi karşılaşmanın sadece üçünde puan kaybetmişti (4G 2B 1M). Sarı-kırmızılılar, bu rekabet tarihinde ilk kez rakibine üst üste iki mücadelede mağlup olma tehlikesiyle karşı karşıya.
  • Galatasaray'a konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Giresunspor (1M), bu karşılaşmaların tamamında gol sevinci yaşadı (toplam 6 gol).
  • Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçında 2+ gol atan Galatasaray (toplam 15 gol; 5G 1M), bu dönemdeki tek mağlubiyetini mayıs ayında Sivasspor karşısında aldı (2-3). Sarı-kırmızılılar, bu şekilde daha uzun bir gol serisini en son Ocak-Mart 2021 arasındaki dönemde yaşadı (7 maç).
  • Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçında da gol atan Giresunspor (2G 1B 4M), kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor. Dış sahadaki son yedi karşılaşmasında aynı sonucu üst üste iki kere almayan yeşil-beyazlılar (2G 1B 3M), son ziyaretinde Hatayspor'a 4-1'lik skorla mağlup oldu.
  • Süper Lig'de oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Galatasaray (2G 2B), daha uzun bir seriyi en son Nisan-Eylül 2021 arasındaki 13 karşılaşmalık dönemde yaşadı (9G 4B).

GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN?
Galatasaray Giresunspor maçı 13 Ağustos Cumartesi günü oynanacak ve saat 21:45'de başlayacak.

GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Giresunspor maçı beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI BİLETLERİ TÜKENDİ

Fanatik'te yer alan habere göre; geçen sezon ligde yaşanan hayal kırıklığının ardından yönetimden teknik heyete ve oyuncusuna kadar değişime giden Galatasaray 'da, karamsarlık yerini şampiyonluk havasına bıraktı. Sezona deplasmadaki Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Sarı-Kırmızılılar, ikinci hafta maçında cumartesi akşamı taraftarıyla buluşmak için sabırsızlanıyor. Saat 21.45'te Nef Stadı'nda Giresunspor ile oynanacak maç öncesi dün satışa çıkan 49 bin 328 biletin tamamı dakikalar içerisinde tükendi. Üstelik bilet fiyatları, geçen sezonki indirimli tarifenin aksine, 165 TL ile 2000 TL arasında değişiyordu. Galatasaray'ı dolu tribünler önünde müthiş bir atmosfer bekliyor.Galatasaray - Giresunspor Maç Önü İstatistikleri ve Muhtemel İlk 11'ler...

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Midtsjö, Oliviera, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Emre Akbaba, Seferovic.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu