Galatasaray Dünya Yıldızlarının Peşinde!

Sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray transferlere doymuyor. Yakın zamanda Mertens ve Torreira'yı kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip iki dünya yıldızını daha gündemine aldı. Galatasaray'ın gündeminde olduğu ibdaa edilen futbolcular taraftarları heyecanlandırdı. Ayrıntılar haberin içeriğinde. Son dakika Galatasaray transfer haberleri. Galatasaray Dünya Yıldızlarının Peşinde!...

FRANSADAN ICARDİ İDDİASI

FRANSA'DAN ICARDİ İDDİASI 

Transfer listesi artık dünya yıldızlarıyla dolu olan Galatasaray hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız gazetelerinde yer alan haberlere göre PSG'nin yıldız golcüsü Mauro Icardi, kulüpten ayrılma hazırlığında ve iki takımla ciddi olarak görüşüyor. Galatasaray Dünya Yıldızlarının Peşinde!

Bunlardan birinin Manchester United, diğerinin Galatasaray olduğu belirtiliyor. Hatta Sarı-Kırmızılılar'ın Icardi'yi kiralamak amacıyla PSG ile tam 3 kez görüşme yaptığı ifade edildi. Yıllık kazancı oldukça yüksek olan Icardi için Galatasaray Yönetimi'nin güçlü bir formül hazırladığı ve transferde ısrarcı olacağı kaydedildi. Ancak United bu transferde birkaç adım önde görünüyor. Galatasaray Dünya Yıldızlarının Peşinde!

Galatasaray, transferde büyük oynamaya devam ediyor. Son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens gibi 2 önemli yıldızı kadrosuna katan Sarı-kırmızılılar, şimdi de dünya ünlü 2 yıldız golcünün peşinde. Galatasaray Dünya Yıldızlarının Peşinde!

Lucas Torreira ve Dries Mertens'i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, bir başka yıldız Andrea Belotti'nin peşinde. La Gazetta dello Sport'un haberine göre Sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan santrfora geniş çaplı bir kontrat önermeye hazır. Galatasaray Dünya Yıldızlarının Peşinde!

TARAFTARDAN BELOTTİYE BASKI

TARAFTARDAN BELOTTİ'YE BASKI 

Galatasaray 'ın forvet transferindeki yeni hedefi Andrea Belotti için, Erden Timur'dan önce Galatasaray taraftarı devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar, İtalyan santrforun sosyal medya hesaplarını tam anlamıyla mesaj yağmuruna tuttu. Galatasaray Dünya Yıldızlarının Peşinde!

Artık klasikleşen "Come to Galatasaray" (Galatasaray'a gel) mesajlarıyla tecrübeli oyuncuya baskı yapan Galatasaraylılar'ın gözü artık kulüpten gelecek müjdeli haberde. Aslan son olarak 28 yaşındaki golcüye senelik 4 milyon Euro önerdi. Bonservisi elinde olan İtalyan yıldızın ise imza parası talebinde bulunduğu belirtiliyor. Erden Timur, oyuncuyla son kez görüşmek üzere İtalya'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu