Galatasaray Beşiktaş Derbisi Muhtemel 11'leri!

Galatasaray Beşiktaş Derbisi Muhtemel 11'leri!... Süper Lig'in 13.haftasında büyük derbide Galatasaray Beşiktaş'ı konuk edecek. Lig'in gidişatı açısından büyük önem arz eden Galatasaray Beşiktaş derbisinde her iki takım da kazanma peşinde. Bir yandan bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray galibiyet serisi yakalamak isterken, diğer yandan teknik direktör değiştirerek Şenol Güneş'i göreve getiren Beşiktaş hocası ile bu maçı da kazanarak uçuşa geçmek istiyor. 5 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'de oynanacak karşılaşma birçok kişi tarafından takip ediliyor. Maç öncesi takımların muhtemel 11'leri de araştırılıyor.

EZELİ REKABET!

Tarihi rekabette 350 maç oynandı. Bu maçlarda Galatasaray 126 galibiyet, 114 beraberlik ve 110 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanan 167 maçta ise Galatasaray'ın 79 galibiyeti, 56 beraberliği ve 32 yenilgisi bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta takımı yeniden Şenol Güneş'e emanet eden Beşiktaş'ın ligde 12 maçta 22 puanı bulunuyor. Okan Buruk'un çalıştırdığı Galatasaray da 11 maçta 21 puan topladı. Her iki takım da Dünya Kupası arasına kadar puan kaybı yaşamak istemiyor. Maça bu hedefle çıkacak iki takım ilk 11'leri de artık şekillendi.

Galatasaray cephesinde eksik futbolcu bulunmazken Beşiktaş'ta Ghezzal ve Atiba Hutchinson'ın sakatlık nedeniyle forma giymesi beklenmiyor. Siyah-beyazlılarda ağrıları artan Wout Weghorst'un da durumu şüpheli. Hollandalı golcünü durumu maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, L.Dubois, Sergio Oliviera, Torreira, Mertens, Kerem, Rashica, Icardi

Beşiktaş: Ersan, Masuaku, Saiss, Tayyip Sanuç, Rosier, Gedson Fernandes, Souza, Salih, N'koudou, Weghorst, Muleka

Galatasaray Beşiktaş Derbisi Muhtemel 11'leri!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu