Fenerbahçe Tirana Maç Özeti ve Golleri İzle 25 Haziran Cumartesi

Fenerbahçe Tirana Maç Özeti ve Golleri İzle 25 Haziran Cumartesi.... Süper Lig'de bu sezon iddialı olması beklenen Fenerbahçe'de hazırlık maçları devam ediyor. Geçtiğimiz gün FC Shkupi ile oynayan ve 2-2 berabere kalan Fenerbahçe 25 Haziran Cumartesi günü Arnavutluk takımı Tirana ile karşı karşıya geldi. Can Bartu Tesislerinde oynanan maçta 4-0 skorla kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'nin gollerini 9.dakikada Berisha, 53.dakikada Novak ve 84.dakikada Dimitri Pelkas, 88.dakikada da Samatta attı.

MAÇ ÖZETİ TAMAMI BİRAZDAN YÜKLENECEKTİR!

Geçtiğimiz gün FC Shkupi ile hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe 2-2'lik beraberlikle maçı tamamlamıştı. Özellikle yeni transfer Lincoln Henrique isminden söz ettirmişti.

FENERBAHÇE'NİN HAZIRLIK MAÇ TAKVİMİ!

25 Haziran Cumartesi günü Tirana ile oynayacak olan Fenerbahçe, 2 Temmuz'da Partizan'ın konuğu olacak. 6 Temmuz'da ise Mol Vidi takımı ile karşıa karşıya gelecek.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TİRANA NERENİN TAKIMI?

Sportklub Tirana bir Arnavut spor kulübüdür. Karşılaşmalarını başkent Tiran'da yapar. Kulüp 16 Ağustos 1920 günü "Agimi Sports Association" adı altında kuruldu. 1927'de kulübün adı "Sportklub Tirana"ya çevrildi, 1947'de de "17 Nëntori Tirana", 1952 - 1956 arasında ise, "Puna Tirana" adına çevrildi ve 1991'de, asıl adlarına geri çevirdiler.

Tiran Futbol Kulübü 15 Ağustos 1926 günü kuruldu. 3 Ocak 1926 Spor kulübünün divan toplantısında 1 Numaralı kendi kendine hakimiyet bildirisi ile bu tarih açıkça belirtildi. Bildirinin birinci maddesine göre: “Tiran futbol kulübünün kuruluş tarihi 15 Ağustos 1920 olarak kabul edilir, adı futbol kulübü merkezi Tiran'dır".

Futbol kulüp Avrupa kupalarına ilk kez 1965-66 sezonunda katıldı.

Fenerbahçe Tirana Maç Özeti ve Golleri İzle 25 Haziran Cumartesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu