Fenerbahçe Ronaldo İçin Ne Kadar Ücret Ödeyecek? Ronaldo Kiralık Olarak mı Gelecek?

Fenerbahçe Ronaldo İçin Ne Kadar Ücret Ödeyecek? Ronaldo Kiralık Olarak mı Gelecek?... Süper Lig'e geleceği konuşulan, önce Beşiktaş sonra Galatasaray ve son olarak da Fenerbahçe ile adı anılan Ronaldo'nun Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı duyuruldu. Ajansspor'un özel haberine göre Fenerbahçe ile Ronaldo arasında prensipte anlaşma sağlandı. Peki anlaşmanın detayları neler? Resmi anlaşma ne zaman olacak? Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar olacak? Ronaldo kiralık mı olacak?

Sosyal medyada trend olan ve Fenerbahçe taraftarı başta olmak üzere tüm futbolseverleri heyecanlandıran Ronaldo haberinin detayları merak konusu oldu.

Ali Koç Görüştü!

Son olarak hakkında takımda istenmediği yönünde iddialar ile gündeme gelen Ronaldo ile Ali Koç'un görüştüğü belirtiliyor.

Ajansspor'un haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ronaldo ile yüz yüze görüştü. Başkan Ali Koç, bu transferi yapmak için tüm olanakları seferber etti.

Görüşmelerde dikkat çeken detay ise Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'un Ronaldo ile bağlantısı oldu. Ronaldo'nun transferi kabul etmesindeki en büyük etkenin Jesus olduğu ifade ediliyor.

23 milyona imza atmıştı

Ronaldo, 8 milyonu performansa bağlı olmak şartıyla United ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme çerçevesinde toplam 23 milyon Euro'luk bir sözleşmeye imza atmıştı.

Daha önce Ronaldo ile de Real Madrid'de birlikte forma giyen dünya yıldızı Mesut Özil'i alan Ali Koç, Portekizli stara da sarı lacivertli formayı giydirmek için günlerdir uğraşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu