Fenerbahçe Dinamo Kiev Maçı TV8'de veya TV8.5'ta Yayınlanacak mı? Hangi Kanaldan İzleyebilirim?

Fenerbahçe Dinamo Kiev Maçı TV8'de veya TV8.5'ta Yayınlanacak mı? Hangi Kanaldan İzleyebilirim?... UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları heyecanı 8 Eylül Perşembe akşamında başlıyor. B grubundaki temsilcimiz Fenerbahçe bugün Dinamo Kiev'i konuk edecek. Daha önce de Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile yolları kesişen Fenerbahçe bu kez rakibini yenerek grupta ilk 3 puanını almak istiyor. Saat 19:45'te başlayacak olan karşılaşma heyecanla takip ediliyor. Peki Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? TV8'de veya TV8,5'da canlı olarak yayınlanacak mı?

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek. Fenerbahçe'de Avrupa Kupası grup maçları serüveninde sakatlığı bulunan Nazım Sangare’nin yanı sıra Burak Kapacak, Serdar Dursun, Filip Novak, Mauricio Lemos ve Bruma UEFA’ya verilen listede yer almadıkları için forma giyemeyecek. Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı 8 Eylül Perşembe günü oynanacak, mücadele saaat 19:45'te Exxen'de yayınlanacak. Ayrıca CBC Sport kanalında da canlı olarak izlenebilecek.

CBC SPORT'TAN MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UEFA'nın açıklamasına göre, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla oynayacağı ilk karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonundan Tamas Bognar yönetecek. Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ile Peter Kobor yapacak.

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı 8 Eylül Perşembe günü oynanacak. Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşma Exxen dijital platformundan ve CBC Sport'tan canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla 8 Eylül Perşembe günü sahasında oynayacağı maçın kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

UEFA'nin internet sitesinde yer alan 24 kişilik listede, sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra Burak Kapacak, Serdar Dursun, Filip Novak, Mauricio Lemos ve Bruma yer almadı.

Sarı-lacivertlilerin UEFA'ya bildirdiği kadroda şu isimler bulunuyor:

Kaleci: Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat

Savunma: Gustavo Henrique, Serdar Aziz, Ezgjan Alioski, Luan Peres, Attila Szalai

Orta saha: Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Miha Zajc, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Emre Mor

Forvet: Joao Pedro, Bright Osayi-Samuel, Michy Batshuayi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu