Fenerbahçe - Austria Wien Maçı Canlı İzle! 25.08.2022 UEFA Avrupa Ligi Play-off Maçı

CANLI MAÇ İZLE...Fenerbahçe - Austria Wien Maçı Canlı İzle! 25.08.2022 UEFA Avrupa Ligi Play-off Maçı...Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu 0-2'nin rövanş maçında Avusturya'nın Austria Wien ekibiyle karşılaşıyor. Maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde...Fenerbahçe - Austria Wien Maçı Canlı İzle!...

Eşleşmenin ilk müsabakasını deplasmanda 2-0 kazanan sarı-lacivertli ekibe gruplara kalmak için her türlü galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 1 farklı mağlubiyette yetecek. Konuk ekibin 2 farklı kazanması durumunda uzatmalara gidecek müsabakada, Austria Wien'e 3 ve daha farklı galibiyetler turu getirecek.

Fenerbahçe - Austria Wien maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetecek. Manzano'nun yardımcılıklarını Diego Barbero ve Angel Nevado üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra Fernandez olacak.

Fenerbahçe - Austria Wien maçı EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Lemos, Gustavo, Peres, Rossi, Crespo, İsmail, Alioski, İrfan Can, Serdar Dursun.

Austria Wien: Früchtl, Koumetio, Muehl, Handl, Martins, Ranftl, Braunöder, Fischer, Gruber, Fitz, Tabakovic.

UEFA kadrosu

Teknik direktör Jorge Jesus'un belirlediği 23 kişilik kadroda, şu futbolcular bulunuyor:

Altay Bayındır, Osman Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi-Samuel, Attila Szalai, Mauricio Lemos, Gustavo Henrique, Luan Peres, Ezgjan Alioski, Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Willian Arao, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Miguel Crespo, Arda Güler, Lincoln Henrique, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Enner Valencia ve Serdar Dursun.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu