Fenerbahçe Adana Demirspor Maçının Adamı Kim Seçildi?

Fenerbahçe Adana Demirspor Maçının Adamı Kim Seçildi?... Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u konuk etti. 3.hafta maçında Adana Demirspor'a 4 gol atan Fenerbahçe böylece 3 haftada en çok gol atan takım oldu. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'ya 6 gol atan Fenerbahçe, ilk haftada Ümraniye'ye 3 gol atmıştı. Böylece toplamda 13 gol atan Fenerbahçe 4,3 gol ortalaması ile izleyenleri ve taraftarını gole doyurdu. Bugün de 4 gol atan Fenerbahçe'de maçın adamının kim olduğu merak ediliyor.

Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-2 kazandı. 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 20. dakikada penaltı ve 41. dakikada Valencia, 47. dakikada Miha Zajc ve 83. dakikada Alioski kaydetti. Adana Demirspor'un golleri ise 56. dakikada penaltında Belhanda ile 66. dakikada Dzyuba'dan geldi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 7'ye yükseltirken Adana Demirspor 6 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'la karşılaşacak. Adana Demirspor da sahasında Ümraniyespor'u ağırlayacak.

MAÇIN ADAMI KİM OLDU?

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor karşısında oynadığı oyunda etkili isimlerin başında Miha Zajc gelirken diğer yandan attığı şık golle Alioski de adından söz ettirdi.

Neredeyse son maçların hepsinde gole katkısı olan ve Fenerbahçe'de en çok gol atan oyuncu olan Valencia da bu maçta iki golle yıldızlaştı.

Tüm oyunun geneline bakınca maçın yıldızı olarak Zajc'ın maçın adamı olacağı düşünülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu