Fenerbahçe Adana Demirspor Maçı Muhtemel 11'leri Fener Hangi 11'le Çıkacak?

Fenerbahçe Adana Demirspor Maçı Muhtemel 11'leri Fener Hangi 11'le Çıkacak?.... Süper Lig'in 3.haftasında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u konuk edecek. Ev sahibi Fenerbahçe son maçında Kasımpaşa'ya gol olup yağmıştı. Adana Demirspor ise iki hafta üst üste kazanarak 6 puana ulaştı. 22 Ağustos Pazartesi günü Kadıköy'de karşılaşacak olan iki takımın tek hedefi galibiyet. Özellikle Avrupa maçında rakibini yenerek moral bulan, Kasımpaşa maçında şov yapan Fenerbahçe 3-3'lük Ümraniyespor maçını unutturarak evinde galibiyetle taraftarını sevindirmek istiyor. Adana Spor ise 3.maçını da kazanarak 3.haftayı lider olarak tamamlamak istiyor. Her iki takımda da oyuna etki eden kuvvetli silahlar yer alıyor. Bir yanda Lincoln, M. Zajc, Valencia diğer yanda ise Belhanda, Onyekuru ve Akintola! Peki maçta hangi 11'ler yer alacak.

ARDA GÜLER YOK!

Fenerbahçe'de Süper Lig'in üçüncü haftasında oynanacak Adana Demirspor maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla tamamlandı. Fenerbahçe'de Arda Güler, aile üyesinden birinin operasyon geçirecek olması nedeniyle Adana Demirspor karşılaşmasının kadrosunda yer almayacak.

JOAO PEDRO KADRODA

Sarı lacivertli takımda sakatlığını atlatan yeni transfer Joao Pedro, Adana Demirspor maçıyla birlikte ilk kez kadroda yer alacak. Tedavileri devam eden Bruma, Nazım Sangare ve Serdar Aziz maç kadrosunda yer almayacak.

Sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan Joshua King de Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Alioski, Arao, Zajc, Lincoln, Emre, Ferdi, Valencia.

Adana Demirspor: Ertaç, Rodrigues, Rakitskiy, Samet, Svensson, N'Diaye, Gökhan, Onyekuru, Belhanda, Akintola, Assombalonga

Fenerbahçe Adana Demirspor Maçı Muhtemel 11'leri Fener Hangi 11'le Çıkacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu