Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 3 Mayıs 2022 Neden Yayınlanmadı?

Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 3 Mayıs 2022 Neden Yayınlanmadı?...Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey izleyicilerle buluşuyor. Birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda bulunduğu dizide; Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Salı günleri izleyicisi ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey'de bu hafta neler yaşanacak merakla bekleniyor. İzleyicilerin merakla beklediği ''Evlilik Hakkında Her Şey'' birçok dizinin yayınlanmadığı bayram haftasında yeni bölümüyle ekranlara gelecek mi?

Azra ve Efe alışverişte!

En son 29.Bölümüyle ekranlara gelen Evlilik Hakkında Her Şey bugün 30.Bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla birçok dizinin yayınlanmadığı haftada Evlilik Hakkında Her Şey'in yeni bölümü de yayınlanmadı. Evlilik Hakkında Her Şey 10 Mayıs Salı günü 30.Bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Bora ve Sanem terapide!

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir.

Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 3 Mayıs 2022 Neden Yayınlanmadı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu