Esra Erol'da Son Bölüm Tek Parça 23 Mart Salı İzle!

Esra Erol'da Son Bölüm Tek Parça 23 Mart Salı İzle!.....Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra Erol’da yeni bölümünde kimler yer alacak merak ediliyor.

"Başıma gelen her şeyin tek sorumlusu babaannem"

Esra Erol'da Son Bölüm Tek Parça 23 Mart Salı İzlemek İçin Tıklayınız...

Nurcan hafta sonu çok güzel geçtiğini düşündüğünü yayını tekrar izlediğini ve şu an babasına sarılmak istediğini söyledi. Nurcan ve babası sarıldı. Esra Erol Mustafa Bey’in kendisine mektup yazdığını kendisini ifade edemediğini babasının gözlerinin önünde düşüp öldüğü için bu hale geldiğini yazdığını okudu. Nurcan Urfa’ya kimse için gitmediğini Yakup ile bir ilgisinin olmadığını ve hiç görüşmediğini ama Urfa’ya neden gittiğini bilmediğini cahillik yaptığını açıkladı

"Keziban'ı dövüp sokağa attılar" 

Esra Erol Keziban’ın psikolojik rahatsız olduğunu bunun doktor raporu ile sabit olduğunu söyledi. Salih Bey eşinin durup dururken kalkıp oynadığını sonra annesine vurduğunu bu durumu ağabeyine söylediğini yalandan yapıyor dediğini açıkladı. Salih ağabeyi Medet ile tartıştığını hastaneye yatırdıklarını eşinin ilk çocuğundan sonra böyle olduğunu belirtti.

Esra Erol'da Son Bölüm Tek Parça 23 Mart Salı İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu