Esra Erol'da 7 Nisan Çarşamba Son Bölüm İzle!

Esra Erol'da 7 Nisan Çarşamba Son Bölüm İzle!...Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra Erol’da yeni bölümünde kimler yer alacak merak ediliyor.

Esra Erol'dan büyük Jest!

Esra Erol'da 7 Nisan Çarşamba Son Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Esra Erol, Veysel Bey’in 27 yıllık eşinin kendisini terk ettiğini belirterek Veysel Bey ve kızı Gülsemin’i stüdyoya davet etti. Gülsemin, annesi Zeynep Manav’ın bir adam için kendilerini terk ettiğini ama sebebini anlamadığını çünkü evde bir sorun olmadığını söyleyerek 2 kardeşi daha olduğunu belirtti. Evde bir şiddet ya da geçimsizlik olsaydı her zaman annemin yanında olurdum diyen Gülsemin, şu anda babasının yanında olduğunu çünkü annesinin her isteğini yerine getirdiğini söyledi.

"Robot süpürgemi bana gönder" 

Gülsemin, annesinin arayıp beni öldü bilin, benim sizinle işim bitti diye konuşma yaptığını söyledi. Veysel Bey, Fikret Bey’in olay günü eşini 15 kere aradığını aktardı. Eşini kaçtıktan sonra yakalayıp bacakları arıyor diye ayın 11’inde hastaneye götürdüğünü belirten Veysel Bey, hastaneden gelince ayın 12’sinde eşinin boşanma dilekçesi verdiğini zaten çamaşırlarını da hazırlamış olduğunu ileri sürdü. Veysel Bey, Fikret Bey’in bir resmi bir de dini nikahlı eşi olduğunu sözlerine ekledi.

Esra Erol'da 7 Nisan Çarşamba Son Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu