Esra Erol'da 27 Ekim Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!

Esra Erol'da 27 Ekim Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!...Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra Erol’da yeni bölümünde kimler yer alacak merak ediliyor.

Sedanur'un babasından zehir zemberek sözler!

Esra Erol'da 27 Ekim Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Esra Erol, meme kanseri erken teşhisinin önemi hakkında konuştu ve pembe kurdele takma günü olduğu bilgisini verdi. Esra Erol, Fatma'nın 16 yaşında anne olduğunu, evlilik yaptığını, karnında da 2 aylık bir bebek olduğunu, eşim ve eşimin ailesi beni sokağa attı dediğini aktardı. Fatma, 4 yaşında bir çocuğu olduğunu, 16 yaşındayken anne olduğunu, Utkan Akbaba isimli kişiye kaçtığını ama 4 senedir nikah yapılmadığını, daha yeni nikah yapıldığını, kendi çocuğunun da kendisinden habersiz kayınvalidesi tarafından üzerine kayıt ettirildiğini, yani çocuğunun resmi anne ve babasının kayınvalidesi ve kayınpederi olduğunu söyledi. 

Hatice Hanım rest çekti: Oğlumu da gelinimi de torunumu da istemiyorum! 

Emrullah Bey, boşanmaktan vazgeçmesini annesinin neden kabul etmediğini kendisinin de bilmediğini söyleyip annesinin etraftaki laflara çok inandığını, kendisine bile o kadar inanmadığını, dolayısı ile odasına kapanmak zorunda kaldığını, bu saatten sonra bir şey de anlatsa artık annesinin anlamayacağını, dinlemeyeceğini söyledi.

Esra Erol'da 27 Ekim Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu