Esra Erol'da 26 Mart Cuma Son Bölüm İzle!

Esra Erol'da 26 Mart Cuma Son Bölüm İzle!....Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra Erol’da yeni bölümünde kimler yer alacak merak ediliyor.

Batuhan'ın yengesinden çarpıcı iddilar! 

Esra Erol'da Son Bölüm Tek Parça 26 Mart Cuma İzlemek İçin Tıklayınız...

Batuhan'ın yengesinden çarpıcı iddilar! 

Mukadder Hanım Batuhan’ın evine gelip kızını bulursam bacaklarını kırıp getireceğim dediğini iddia etti. Tuğçe Hanım 2 arabaları olduğunu Sema, Batuhan ve Rümeysa’nın kendilerini dolandırıp arabalarını sattıklarını ve şu anda kiralarını bile ödeyemediğini ifade etti. Batuhan’ın silah ve uyuşturucu ticareti yaptığını Sema’nın da birçok sabıkası olduğunu Rümeysa’yı da yem olarak kullandıklarını Rümeysa’nın kendilerine gelip her şeyi anlatınca Batuhan’ın Rümeysa’yı ölümle tehdit etmeye başladığını ileri sürdü.

Anne kızın duygu yüklü anları!

Rümeysa ve Mukadder Hanım gözyaşları içerisinde sarıldı. Mukadder Hanım baygınlık geçirdi, sağlık görevlileri devreye girdi, Mukadder Hanım stüdyodan çıkarıldı. Rümeysa, annesinin bu hale gelmesinden kendisini sorumlu tuttuğunu söyledi. Evde borçlar olduğunu, kendisine motor almak istediği için, eve para vermeden kendisine birikim yapmak istediği için ayrı eve çıktığını dile getiren Rümeysa, motoru alamadığını belirtti. Rümeysa, başından beri eve çıkmak istediğini ama ailesinin istemediğini, sonrasında gittiğini söyledi.

Esra Erol'da 26 Mart Cuma Son Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu