Esra Erol'da 25 Ekim Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Esra Erol'da 25 Ekim Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!....Esra Erol'da hafta içi her gün 16.20'de canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra Erol’da yeni bölümünde kimler yer alacak merak ediliyor.

"Karım beni kaçırmadı, ben annemden karıma kaçtım!"

Esra Erol'da 25 Ekim Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Hatice Uzun Oğlunun Gelini Tarafından Kaçırıldığını Öne Sürüyor.Hatice Hanım, içeriye Benim oğlumu kurtar Esra diye bağırarak girdi ve böyle evliliğin olmayacağını, böyle kaçırma olmayacağını, herkesin anne babası olduğu herkesin evladı olduğunu, kendi evladının kavuşturulmasını ve sesinin duyulmasını istedi. Hatice Hanım, içinin yandığını, oğlunun kendisi olmadan duramayacağını, şimdi kendisinin nasıl unutulduğunu, beni kurtar anne dediğini belirtip bağırdı.

Ayşe Hanım'ın sözleri, stüdyoyu buz kestirdi! 

İlkay Hanım, kızının çok canım acıdı anne dediğini, kızının karakolu arayıp kaynanam beni dövdü dediğini, karakolun kızını alıp dedesine bıraktığını, Hatice Hanım’ın ben daha da kabul etmiyorum kızını, bu kapıdan çıkarsa bir daha giremez dediğini yani bu olaydan sonra kızı ile Emrullah’ın boşanma kararı aldığını anlattı.

Esra Erol'da 25 Ekim Pazartesi Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu