Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.Bölüm 9 Mart Salı İzle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.Bölüm 9 Mart Salı İzle!..... Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar 9 Mart Salı 185.Bölümü ile ekranlara geliyor. Her hafta farklı bir heyecan ve aksiyonla ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar izleyicileri ekrana kilitliyor. Bu hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar bu akşam saat 20.00'de Atv'de...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.Bölüm 9 Mart Salı İzlemek İçin Tıklayınız...

Kontrgerilla İshak, Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan’a nefret ettikleri uyuşturucu üzerinden plan kurar. İshak’ın iftirasıyla cezaevine giren Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan artık hayatları için mücadele edecektir. Cezaevinde gelecek saldırıyı bekleyen Hızır Çakırbeyli, ziyaretine gelen ve yokluğunda ailesinin başına geçirdiği İlyas Çakırbeyli’den ihanet eden herkesin ölmesini ister. Hızır Çakırbeyli hem içerde hem dışarda İshak’ın bağlı olduğu şebekeyle de mücadelesine devam eder.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. Bölüm

Ailesini bir arada tutmaya çalışan İlyas Çakırbeyli, bir yandan da Alpaslan’a yapılan saldırıda kimin hainlik yaptığın öğrenmeye çalışır. Akrabası Façalılar’la hasım olan İdris Reis’le gemileri yakan İlyas Çakırbeyli, İdris’in kardeşi Demir’in arkasındaki adamı ortaya çıkarmak için uğraşır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.Bölüm 9 Mart Salı İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu