Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm Fragmanı İzle 10 Kasım Salı!

ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona da bomba gibi başladı. Yeni sezonda da en çok takip edilen dizilerden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 10 Kasım Salı saat 20:00'den itibaren 171.bölümü ile ekranlara gelecek. Bu hafta yayınlanan 170.Bölümü ile izleyicisini karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gelecek hafta neler yaşanacak merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.Bölüm Fragmanı İzle 10 Kasım Salı!

Hızır Çakırbeyli, hayatının en büyük sınavını canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'la verir. Başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar. Akıl hocalığını yapan Şahin Ağa'nın yol vermesiyle hayatında yeni bir sayfa açan Alpaslan, aklının yanına bir de bilek gücünü katar.

Teyzesi Ceylan Çakırbeyli'yi de karşısına alan Alpaslan, intikam ateşiyle yanarak düşmanlarının karşısına çıkmaya hazırdır. Mafya babalığı yaparak mazlumun, güçsüzün ve düşkünün yanında olmak için Çakırbeyli soyadını geride bırakan Alpaslan'ın önündeki en büyük engel ise Korkmazlardır.

Bu uğurda yeni bir ekip kuran Alpaslan'nın büyük silahı ise Kubilay olacaktır. Tüm masaya savaş açan Yaman Korkmaz'ın şimdiki durağı ise Haşmet Façalı olur. Façalı'nın evine giden Yaman Korkmaz, tehditlerini havada savurur. Hızır Reis ise düşmanın sinsi planlarına karşı kendi planlarını devreye sokmaya hazırdır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 171.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANIR YAYINLANMAZ SAYFAMIZDA OLACAKTIR!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu