Esenyurt'ta Çocuğa Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı

Esenyurt'ta Çocuğa Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı.... Camide Taciz İddiası Doğru mu? Tacizci yabancı uyruklu mu? Valilikten açıklama. İstanbul'da gece duyulan helikopter sesleri neden di?

İstanbul Esenyurt'ta gece saat 3:00 sularında taciz iddiası insanları sokağa döktü. Tacizin camide olmadığı, polisin tacizcinin vatandaşlar tarafından linç edilmemesi için camide tuttuğu iddia edildi.

TACİZ EDEN ŞAHIS KİM?

Esenyurt, yabancı uyruklu bir şahsın küçük bir çocuğı taciz ettiği iddiası ile karıştı. Toplanan kalabalıklar nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İstanbul Valisi halkı sakinleştirmek için bölgeye geldi. Bir polis helikopteri de ekiplere eşlik ediyor.

Vatandaşlar, tacizci olduğu iddia edilen şahsın bölgeden götürülmemesi için yoldan geçen araçlara bagaj kontrolü yapıyor. İstanbul İl Emniyet Müdürü de olay yerinde.

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet sevk edildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan zanlıyı cami önünde toplanan mahalleli linç etmek istedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da bölgeye gelerek vatandaşlarla görüştü.

VALİLİKTEN RESMİ AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği: Bugün Esenyurt ilçemizde çocuğa yönelik tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli şahıs, kısa sürede güvenlik güçlerimizce yakalanmıştır. İnsanlık suçu olarak gördüğümüz bu eylemleri nefretle ve esefle kınıyoruz, lanetliyoruz. Adli tahkikat başlatılmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu