Erkam Olgun Dna Testi Sonucu Ne Çıktı? Gerçeğin Peşinde

Erkam Olgun Dna Testi Sonucu Ne Çıktı? Gerçeğin Peşinde.....Star TV’nin beğenilerek ve merakla izlenen programı Gerçeğin Peşinde, cinayetlerin arkasındaki sırları ortaya çıkarmaya, kayıpları bulmaya çalışıyor. Yapımcılığını Bloom Medya ve Skala Yapım’ın üstlendiği “Gerçeğin Peşinde”, ekranların sevilen yüzü Serap Paköz’ün sunumuyla, hafta içi her gün Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Erkam Olgun Oğluna Kavuşmak İstiyor!

Erkam Olgun, 1,5 yıldır görmediği oğlunu DNA testi istediğini dile getirdi. Erkamın annesi, gelininin hiçbir şey yokken çantasını da alıp ''Ben usandım'' diyerek babasının evine gittiğini söyledi. Efe'ye 5 aylık hamileyken evi terk eden Selin oğlunu neden Erkam'a göstermiyor?

Eski Eş ile Büyük Yüzleşme!

Erkam, oğluna kavuşmak ve üzerine yazdırılan bebeği nüfusundan sildirmek istiyor. Erkam'ın Selin'den olan ve yüzünü hiç görmedim dediği 1,5 yaşındaki oğlunun gerçek babası kim? DNA testi sonucunda ne çıktı? Pazartesi günü Gerçeğin Peşinde' de DNA testinin sonucu açıklanacak...

1,5 Yaşındaki Oğlunu Hiç Göremedi!

Erkam, çocuğunun kendinden olduğuna dair şüphe duyduğu halde oğlunun nafakasını ödediğini dile getirdi. Boşandıklarından 1 ay sonra eski eşinin sosyal medyasından ultrason fotoğrafı yayınladığını, boşanma davasına da başkasından hamile olarak geldiğini söyledi.

Gerçeğin Peşinde Son Bölüm 11 Haziran Cuma İzlemek İçin Tıklayınız...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu