Erdal Taşdemir ve Berivan Kimdir? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

Erdal Taşdemir ve Berivan Kimdir? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme...Bugüne kadar konuşulmayanları konuşan Didem Arslan Yılmaz, haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak; gerçeklerin peşinden koşacak, sesini duyuramayanların sesi olacak ve artık Türkiye'de hiçbir olay gizli kalmayacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.15'te canlı yayınla Show TV'de!

Evlendiği karısı hamile olduğunu gizledi!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm 6 Mayıs Perşembe İzlemek İçin Tıklayınız...

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 187. Bölümünde Erdal Taşdemir, sosyal medyada tanıştığı Berivan'ın hamile olduğunu evlendikten sonra öğrendiğini anlattı. Erdal Bey, eşinin bir süre sonra evden kaçarak sevgilisinin yanına gittiğini söyledi.

"Karım evlenmek için yaşını büyüttü!" 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 187. Bölümünde Erdal Bey evden kaçan karısı ile sosyal medyada tanıştığını, evlendirme dairesine gelene kadar 1 kez bile görmediğini söyledi. Eşinin evlendiği sırada 15 yaşında olduğunu bilmediğini, mahkemede yaşını büyüttüğünü sonradan öğrendiğini ifade etti

Erdal ve kayınvalidesi yüzleşiyor! 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 187. Bölümünde Erdal Hanım eşi ile evlenmesini planlayan kişi olduğunu söylediği kayınvalidesi ile yüzleşti. Kayınvalidesi kızının evlenirken hamile olduğunu bilmediğini, kızının da çocuğunun babasının Erdal Bey olduğunu söylediğini anlattı.

Berivan oda arkadaşına neler anlattı?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 187. Bölümünde Berivan'ın yurtta birlikte kaldığı oda arkadaşı Berivan'ın kendisine çocuğun babasının Süleyman diye biri olduğunu söylediğini anlattı.

Erdal Taşdemir ve Berivan Kimdir? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu