Ercan Saatçi ile Çok Akustik Konukları Kimler? 13 Ağustos Cumartesi

Ercan Saatçi ile Çok Akustik Konukları Kimler? 13 Ağustos Cumartesi... Star TV'nin sevilerek izlenen programı Ercan Saatçi ile Çok Akustik'in bu haftaki konukları merak ediliyor ve araştırılıyor. Ercan Saatçi ile Çok Akustik'te 13 Ağustos Cumartesi günü kimler konuk olarak katılıyor?

Cumartesi günleri izleyici ile buluşacak olan Ercan Saatçi ile Çok Akustik 13 Ağustos Cumartesi günü 7.bölümü ile ekranlara gelecek. Program 23:00'te başlayacak. Programın bu haftaki konuğu Celil Nalçakan ve Soner Sarıkabadayı olacak.

CELİL NALÇAKAN KİMDİR?

10 Haziran 1978 günü Sivas'ta, öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Esranur adında bir kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği Bölümüne girdi. Ancak 7 yıldan sonra okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi. Sonra Balıkesir Üniversitesinde turizm otel işletmeciliği okumaya başladı ancak orada da tiyatroya devam etti. TÜRVAK'ın sınavını kazandı ve İstanbul'a yerleşerek burada oyunculuk okumaya başladı.

2006 yılında atv'de yayımlamaya başlayan Sıla dizisi ile televizyondaki oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı. Daha sonra İntikam adlı dizide oynamış, fakat bu diziden ayrılmıştır. Oyuncu Algı Eke ile birlikte netd.com'da Şişenin Dibi adında bir program yapmış, daha sonra Zülfikar karakterini oynadığı Poyraz Karayel dizisi ile epey üne kavuşmuştur. Günümüzde ise, 2021 yılında atv'de yayımlanmaya başlayan Kardeşlerim dizisinde Akif karakterini canlandırmaktadır.

Celil Nalçakan18 Haziran Cumartesi 2022 tarihinde Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olmuştur.

SONER SARIKABADAYI KİMDİR?

Soner Sarıkabadayı 8 Aralık 1978 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde doğmuştur. Annesinin adı Güngör, babasının adı Hasan'dır. Perihan ve Zafer adında 2 kardeşi vardır. 4 yaşına kadar ailesiyle Kahramanmaraş'ta yaşayan Soner Sarıkabadayı, daha sonra ailesi ile Mersin'e yerleşmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini de Mersin'de tamamlamıştır.

Üniversite hayatına İstanbul'da devam etmiştir ve İstanbul'a yerleşmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat bölümünü okuyorken müziğe olan ilgisinden dolayı klasik gitar dersleri almaya başlar. 2008 yılında sınavlara giren Sarıkabadayı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Klasik Gitar bölümünü kazanır ve aynı yıl bu bölümden mezun olur.

İlk albümünü 2001 yılında çıkartmıştır. Albümün adı "Kara"dır. Bu albümden istediği başarıyı elde edemeyen Soner Sarıkabadayı, 2009 yılında çıkardığı Buz adlı albümüyle büyük başarı elde etmiş ve kendini yükseltmiştir. 2010 yılında Pas ve Sadem adlı albümlerini çıkartmıştır. Soner Sarıkabadayı müzikteki yeteneği ile Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olmuştur. Söz yazarlığı da yapan Sarıkabadayı, sanatçılara verdiği besteleri ile de ses getirmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu