En Hamarat Benim Yeni Sezona Başlıyor!

En Hamarat Benim Yeni Sezona Başlıyor!... Fox TV'nin sevilerek izlenen programı En Hamarat Benim 25 Temmuz Pazartesi gününde izleyicinin karşısında oluyor. Yeni sezonda da en çok izlenen yarışma programlarından olacak olan En Hamarat Benim, her zamanki gibi eğlenceli anlarıyla güldüren, izleyenlerin vazgeçilmezi Kadir Ezildi'nin harika sunumu ile Fox TV'de yayınlanıyor.

En Hamarat Benim Yeni Sezonu 25 Temmuz'da Başlıyor!

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak.

En Hamarat Benim Hafta İçi Her Gün 13.45'de FOX'ta!

En Hamarat Benim Yeni Sezona Başlıyor!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu