El Kızı 13.Bölüm Tek Parça 30 Ocak Final Fox Tv İzle!

El Kızı 13.Bölüm Tek Parça 30 Ocak Final Fox Tv İzle!....Fox Tv'de yayınlanan El Kızı yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide; Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper  gibi başarılı isimler rol alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve izleyicileri ekran başına kilitleyecek senaryosuyla “Elkızı”,her cumartesi saat 20.00'de FOX’ta.

El Kızı 13.Bölüm Tek Parça 30 Ocak Final Fox Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.

Harun, Ezo'ya Elini Kaldırdı! 

Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam. Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?" Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım. Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?

El Kızı 13.Bölüm Tek Parça 30 Ocak Final Fox Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu