Duy Beni Dizisi 9.Bölüm İzle! Star TV İzle 1 Eylül Perşembe

Duy Beni Dizisi 9.Bölüm İzle Star TV İzle 1 Eylül Perşembe... Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Duy Beni yeni bölümü ile 1 Eylül Perşembe gününde ekranlara geliyor. Merakla ve beğenilerek izlenen dizi olan Duy Beni'nin 9.bölümünde neler yaşanacak? Duy Beni Dizisi 9.Bölüm İzle! Star TV İzle 1 Eylül Perşembe...

Kanat’ın başına gelen kaza herkesi derinden sarsmıştır. Haberi alan Ekim, ilk kez Kanat’ı kaybetme korkusu yaşar ve içinde sakladığı duygularla yüzleşir. Ekim, her ne kadar kapılıp gitse de göz ardı edemeyeceği bir gerçek vardır: Leyla! Bu durumun farkında olan Kanat, durumu tamamen değiştirecek bir hamle yapmaya karar verir.

DUY BENİ 9.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu zengin okulun öğrencileri kimi zaman eğlenmek kimi zaman da heyecanlı anlar yaşamak için adına gelenek dedikleri bir sistemin içinde kendi düzenlerini kurmuşlardır. Hiç kimse bir zarar görmedikleri için buna müdahale etmemiştir. Ta ki o gün okula yeni bir öğretmen de tayin olana dek. Selim Bender! Hem kişisel, hem meslek hayatında her zaman doğrunun yanında olan, öğrencilerini iyiliğe yönlendirmeye çalışmış idealist bir insandır. Bu okulda öğrencilerin bir sırrı sakladıklarının farkındadır.

Duy Beni Dizisi 9.Bölüm İzle! Star TV İzle 1 Eylül Perşembe

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu