Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 3 Şubat Çarşamba İzle!

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 3 Şubat Çarşamba İzle!.....Show TV'nin en yeni sabah programı Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler yeni bölümü ile sizlerle buluşuyor. Birbirinden önemli konukların yer aldığı programda sağlıklı yaşam için gerekli bilgiler veriliyor.

Sağlık kaynağı 4 çeşit dondurma!

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 3 Şubat Çarşamba İzlemek İçin Tıklayınız...

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 46. Bölümünde şef Özge Şahin çocukların severek tüketebilecekleri kan yapan dondurma, omega 3 kaynağı dondurma, acı biberli dondurma ve mandalina dondurma tarifleri verdi.

Kilomuzu nasıl koruyacağız?

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 46. Bölümünde verilen kiloları hemen geri almamak için yapılması gerekenler ekrana geldi. Saraç, özellikle rehavetin kilo almaya neden olduğunun altını çizerek, hem sağlık hem de güzel bir görünüm için dengeli beslenmenin önemini vurguladı.

Romatizma hastaları güne nasıl başlamalı? Yapılması gereken hareketler

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 46. Bölümünde İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nuran Türkçapar romatizma nedeniyle güne ağrılı olan uyananlar için, pratik açma germe hareketlerini gösterdi. Türkçapar ağrı kesici kullanımından ziyade düzenli germe hareketlerinin kansızlığı da engelleyeceğini anlattı.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 3 Şubat Çarşamba İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu