Dilan Polat Kimdir ? Dilan Polat - Engin Polat Ne İş Yapıyor?

Son dönemde adı sosyal medya üzerinden sıkça gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Dilan Polat'ın lüks yaşantısı Instagram takipçileri tarafından da merak ediliyor. Peki Dilan Polat kimdir? Eşi Engin Polat ne iş yapıyor?

DİLAN POLAT BİYOGRAFİSİ; Dilan Polat kimdir, kaç yaşında, mesleği nedir Engin Polat ne iş yapıyor
Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Dilan Polat'ın hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler sorgulanmaya devam ediyor. Instagram'da milyonlarca takipçisi bulunan Dilan Polat'ın lüks yaşantısı çoğu kez gündem olurken son olarak ablası Sıla Doğu'nun sosyal medya paylaşımı büyük yankı uyandırmıştı. Peki Dilan Polat kimdir ? Kaç yaşında? Engin Polat Mesleği nedir?
DİLAN POLAT KİMDİR
DİLAN POLAT KİMDİR?  Dilan Polat, sosyal medya hesabı Instagram'daki hikayeleri ve gönderileri ile adından söz ettiriyor. Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yaptı. Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açtı. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır.
ENGİN POLAT KİMDİR
ENGİN POLAT KİMDİR?  Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında doğdu. Dilan Polat, genç yaşlarda bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat ile evlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu