Devlet Bahçeli Cem Yılmaz'a Neden Tepki Gösterdi?

Devlet Bahçeli Cem Yılmaz'a Neden Tepki Gösterdi?... Partisinin grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Komedyen Cem Yılmaz'a Çok ağır sözlerle yüklendi. Devlet Bahçeli'nin Cem Yılmaz'a ateş püskürmesinin sebebi nedir? Cem Yılmaz ne yaptı da Devlet bahçeli tepki gösterdi?

BAHÇELİ'DEN CEM YILMAZ'A AĞIR SÖZLER

Grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli Cem Yılmaz'a ve TÜSİAD'a esti gürledi: Boş yapmayın Türk olamıyorsunuz insan olun ifadelerini kullanan Bahçeli Cem Yılmaz'a ağır ithamlarda bulundu.

Cem Yılmaz'ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisini ağır bir şekilde "Netflix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı şarlatanlıktan öte meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler haddini aşmıştır. Kadını metalaştıran erkeği yozlaştıran dizilerin neresini beğeneceğiz. Küfür etmenin neresine güleceğiz?" dedi.

Bahçeli'nin Basın Danışmanı Cem Yılmaz'ı Tehdit Etmişti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, geçtiğimiz dönemde, Osman Kavala ve HDP’li Selahattin Demirtaş’ın durumuna ‘anlam veremediğini’ söyleyen komedyen Cem Yılmaz’ı tehdit etmiş: “Bu ihanete destek kampanyasındaki rolün asla unutulmayacak ve seni kurtaran olmayacak Cem Yılmaz.” ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli'den TÜSİAD'a Tepki

Bahçeli konuşmasında Boş yapmayın Türk olamıyorsanız insan olun -Patates soğan domates patlıcan fiyatlarını abartıp kötümserlik aşılayanlara diyorum ki kimin tarafında olduğunuzu açıklayın. Görüyorsunuz TÜSİAD işi gücü bırakmış İsveç ve Finlandiya'nın safında yer tutmuş. Neymiş geleneksel politikalara dönmeliymişiz, fakirleşerek büyüyormuşuz. TÜSİAD'ın mensubiyeti neresidir? Boş yapmayın Türk olamıyorsunuz insan olun. TÜSİAD'ın göz kırptığı İsveç Kandil'in finans koridoruna dönüşmüştür.

İdam cezası tartışmaya açılmalı çağrısı

-Mahkemeler cinayet davalarında süratle karar vermeli, iyi hal indirimi akli denge sorunu gibi sebeple canilerin ceza indirimiyle taltif edilmelerine imkan tanınmamalı.

-Çocuk istismarı, kadın cinayetleri, tecavüz suçlarında caydırıcı, kalıcı sonuçlar alabilmek için gerekiyorsa idam cezası bile tartışmaya açılmalıdır ifadelerini kullanan Bahçeli idam cezasının tartışmaya açılmasını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu