Destan Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 14 Haziran Salı

Destan Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 14 Haziran Salı... Atv'de yayınlanan Destan Dizisi izleyicilerle buluşuyor. Eşsiz hikayesi, muhteşem oyuncu kadrosu ve görkemli dekorlarıyla atv ekranında yeni sezonun en iddialı yeni yapımı olan Bozdağ Film imzalı ‘Destan’ dizisi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Destan yeni bölümleriyle her hafta salı akşam saat 20.00'de Atv'de...

Birçok dizinin sezon finali veya final yaptığı bu haftalarda izleyiciler Destan'ın yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Destan dizisi 27.bölümü ile 14 Haziran Salı saat 20:00'den itibaren ekranlara gelecek ve bu bölümü ile sezon finali yapacak.

Dizinin yaklaşık 3 ay boyunca yeni bölümü yayınlanmayacak.

SEVİNÇ VE KUTLAMA

Ulu Kam Arçuray, çepir ile zehirlenen Alpagu Han, Temur ve Kaya’yı iyileştirmek için elinden ne geliyorsa yapmaktadır. Ama reçine olmadan iyileşmeleri mümkün değildir. Evlatlarıyla veda konuşması yapan Alpagu Han ve Teginler bu durumdan nasıl kurtulacaklar?

ÇİFT BAŞLI KURT İLE OBAR KARŞI KARŞIYA
Obar’ın, çepir ile zehirlediği Alpagu ve Teginler ölüm döşeğinde gözleri kapanmak üzeredir. Akkız ve Batuga panzehir olan reçineyi yetiştirmek için dörtnala Gök Saray’a doğru at sürerken tacın parçalandığını öğrenmiş olan Obar ve İtbaraklar ile karşılaşmıştı. At üstünde karşı karşıya gelen Batuga ve Akkız’ın intikam yemini etmiş olan Obar’la bu seferki düelloları nasıl sonuçlanacak? Akkız ve Batuga’nın hayatlarını tehlikeye atmakla, reçineyi Gök Saray’a yetiştirmek arasında yapacakları seçim ne olacak?

SAVAŞ ORTASINDA KALAN AŞIKLAR
Esrigün Kam’ın kuşakla birbirine bağladığı Akkız ve Batuga; Gök Saray’a muştu vermeye gelirken, çepir illetiyle karşı karşıya kaldılar. Çift Başlı Kurt’un ruhu ve yüreği olan aşıklar, mutluluğunu bile yaşayamadan kendini yeni bir savaşın ortasında buldu. Ateş çemberinde yaşanan bu aşkı neler beklemektedir?

Destan Yeni Bölüm Bugün Var Mı? 10 Mayıs Salı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu