Destan 28.Bölüm Final Bölüm 15 Eylül Perşembe İzle! Tek Parça Full İzle

Destan 28.Bölüm Final Bölüm 15 Eylül Perşembe İzle! Tek Parça Full İzle... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Destan final bölümü ile ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon 27.bölümü ile sezon finali yapan Destan'ın yeni sezonda aldığı şok kararla tek bölüm yayınlanacağı duyurulmuştu. Senaryo yazımında zorlanıldığı belirtilen Destan'ın bu bölümü ile final yapması izleyenleri üzdü.

Destan 28.Bölüm Final Bölüm 15 Eylül Perşembe İzlemek İçin Tıklayınız

AKKIZ VE BATUGA’NIN DÜĞÜN TOYU

Esrigün Kam tarafından bellerine kuşak bağlanarak birbirine müjdelenen Akkız ve Batuga, saraydaki çepir illeti yüzünden bu mutlu haberi bir süre gizlemişlerdi. Alpagu Han ve Teginlerin iyileşmesinin ardından ise Ulu Kam Arçuray, bu haberi Gök Saray’a duyurarak müjdeyi aşikar etmişti. Müjde, Alpagu Han ve saray tarafından heyecanla karşılanmıştı. Ancak aşıklar, Türk toprakları İtbarakların işgali altındayken düğün toyu kuramayacaklarını söylemişti. Destansı aşkın iki kahramanı olan Akkız ve Batuga için İtbaraklara karşı kazanılan zaferin ardından düğün toyu kurulur. Ateş çemberinde aşklarını yaşayan Akkız ve Batuga’yı düğün toyundan sonra neler beklemektedir?

GÖK HANLIĞI İTBARAKLARI TARİHTEN SİLEBİLECEK Mİ?

Gök Orda yakınlarında Türkler ile İtbaraklar’ın karşı karşıya gelmesinin ardından çıkan büyük savaşta, Türkler büyük bir zafer elde etmişti. Çatışma sırasında neftlerin sahte olduğunu fark eden Obar ve İtbaraklar hezimete uğrayıp çekilmek zorunda kalmışlardır. Henüz zaferin coşkusunu tam anlamıyla yaşayamadan Gök Hanlığı, İtbarakların akın akın Batı Gök Topraklarına geldiğinin haberini almışlardı. Türk Ordusu ile İtbarakların binlerce yıllık süre gelen savaşında son gülen kim olacak? Ya hep, ya hiç mücadelesinin sonunda Gök Hanlılar Batı Gök’ü kurtarabilecekler mi? İtbarakları tarihten silebilecekler mi? Yoksa Gök Orda’yı da mı kaybedecekler?

Destan 28.Bölüm Final Bölüm 15 Eylül Perşembe İzle! Tek Parça Full İzle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu