Destan 22.Bölüm Tek Parça 10 Mayıs Salı İzle!

Destan 22.Bölüm Tek Parça 10 Mayıs Salı İzle!...Atv'de yayınlanan Destan Dizisi izleyicilerle buluşuyor. Eşsiz hikayesi, muhteşem oyuncu kadrosu ve görkemli dekorlarıyla atv ekranında yeni sezonun en iddialı yeni yapımı olan Bozdağ Film imzalı ‘Destan’ dizisi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Destan yeni bölümleriyle her hafta salı akşam saat 20.00'de Atv'de...

Destan 22.Bölüm Tek Parça 10 Mayıs Salı İzlemek İçin Tıklayınız...

8. yüzyılda, Orta Asya'da, İslam'ın henüz kucaklamadığı topraklarda vahşi bir çağ hüküm sürmektedir. Çin sivri dişlerini Türk budununa doğrultmuştur, Rus Varegler, Moğollar, Sogdlar, Persler tuzakta beklemektedir. Yetmezmiş gibi, aynı kana atam diyen Türk boyları birbirine düşmüştür. İkisi de Türk olan Gök Hanlığı ile Dağ Hanlığı arasında ise çok büyük bir düşmanlık vardır.

Temur, Kaya'yı bıçaklıyor!

Çok küçük yaşta birbirinden ayrılan abla kardeş Akkız’ı yok etmek için tekrar bir araya gelir. Zeki bir plan ile Alaca Hatun’u Akkız’ın yanına sokan Ulu Ece’nin şimdiki planı ne olacaktır? Akkız, Alaca’nın annesini olmadığını öğrenecek mi?

Çolpan ve Balamir’in hamlesi Alpagu han’ı tahtından edebilecek mi?

Şavaş kararı alan Alpagu Han askerlerin iaşelerini temin etmesi için görevlendirdiği Kaya Yabgu’dan gelen haberle şok olur. Gök Orda’da tahılın ve yiyeceğin kalmadığını öğrenen Alpagu Han’ın buna karşı hamlesi ne olacaktır. Planları istedikleri gibi ilerleyen Çolpan ve Balamir’in bir sonraki hedefi nedir?

Destan 22.Bölüm Tek Parça 10 Mayıs Salı İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu