Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Neden Yok? Yayından Kaldırıldı mı?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Neden Yok? Yayından Kaldırıldı mı?.... Star TV'nin sevilerek ve beğenilerek izlenen sabah programı Demet ve Alişan hafta içi her gün saat 10:00'dan itibaren ekranlara geliyordu. Ancak bu hafta itibari ile Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yayın akışında yer almadı. Birçok kişi tarafından takip edilen programın neden yayınlanmadığı merak ediliyor.

FİNAL YAPTI!

Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programı final yaptı. Programın sunucularından Demet Akalın programın bittiğini canlı yayında açıkladı. Akalın, "Bugün final bölümü için buradayız, son konuğumuz Deniz Seki" sözleriyle meslektaşını sahneye davet etti.

DEMET VE ALİŞAN İLE SABAH SABAH NEDEN BİTTİ?

Demet Akalın'ın, Alişan ile birlikte sunduğu sabah programının Seda Sayan nedeniyle bittiği iddia edildi. Çıkan haberler sonrasında Sayan, "Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da..." şeklinde konuştu. Akalın ise, "21 Mayıs'ta 'Sakın inanmayın abuk sabuk haberlere. Ben canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma program bitişi ekiple ağlarken 'Ben başlıyorum' diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez... Bunu sen daha iyi bilirsin" sözleriyle Seda Sayan'a yanıt verdi.

Seda Sayan'ın bu sözleri sonrasında Akalın da suskunluğunu bozdu. Programlarının bitmesiyle kendisinin bir ilgisi olmadığını belirten Sayan, ardından, "Televizyon ile yapılan anlaşmanız bitmiş 1 hafta önce. Sorduğumda 'Sorun yok, anlaşabilirsin' mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar, anlaşmanız bitti. Neyin kafası bu!" dedi.

Daha sonra yeni bir açıklama daha yapan Akalın, "Seni sever, sayarız... 21 Mayıs'ta 'Sakın inanmayın abuk sabuk haberlere. Ben canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma program bitişi ekiple ağlarken 'Ben başlıyorum' diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez... Bunu sen daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni senle yanak yanağa göremezler. Bilgine..." dedi.

Kaynak: Haberturk.com

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Neden Yok? Yayından Kaldırıldı mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu