Demet Akbağ ile Güldürme Beni Tuttu mu? Reytinglerde Kaçıncı Oldu?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni Tuttu mu? Reytinglerde Kaçıncı Oldu?.... Show TV'nin yeni programı Demet Akbağ ile Güldürme Beni ilk bölümü ile 4 Temmuz Pazartesi akşamında izleyicisi ile buluştu. Eğlenceli bir program olan Demet Akbağ ile Güldürme Beni'nin izlenme oranları merak konusu oldu. Demet Akbağ ile Güldürme Beni programı tuttu mu? Reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı?

Yapımını Bloom Medya’nın üstlendiği ‘Güldürme Beni’de Demet Akbağ, yarışmacılara ve konuklara çeşitli sürpriz roller verirken programın sunuculuğunu Şahin Irmak üstlendi.

Oyuncular Kimler?

Her hafta farklı oyuncuların katılacağı yarışmada başlangıç yarışmacıları ise Ersin Korkut, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz, Mustafa Üstündağ, Nursel Köse’den oluştu.

Demet Akbağ, yarışmacılara ve konuklara çeşitli sürpriz roller verecek.
Yarışmacılar birbirlerini güldürmeye çalışırken kendileri gülmemeye çalışacak. En çok gülen elenecek. Yarışmacıların her anı, evin tüm duvarlarına ve tüm objelerine gizlenmiş kameralarla saniye saniye kaydedilecek. Hiçbir gülümseme, tebessüm ve kahkaha bu kameralardan kaçamayacak.

4 TEMMUZ PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI:

Demet Akbağ ile Güldürme Beni programı reytinglerde ilk 10'da yer alamadı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 TOZLUYAKA FOX

2 MASTERCHEF TURKIYE TV8

3 TOZLUYAKA (TKR) FOX

4 FOX ANA HABER FOX

5 TOZLUYAKA (OZET) FOX

6 SEVMEK ZAMANI ATV

7 UZAY YOLCULARI (Y.S) (TKR) KANAL D

8 SHOW ANA HABER SHOW TV

9 KANAL D ANA HABER KANAL D

10 SICAK GELISME KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

1 TOZLUYAKA FOX

2 MASTERCHEF TURKIYE TV8

3 FOX ANA HABER FOX

4 BUMBLEBEE (Y.S) TRT 1

5 TOZLUYAKA (OZET) FOX

6 TOZLUYAKA (TKR) FOX

7 SICAK GELISME KANAL D

8 UZAY YOLCULARI (Y.S) (TKR) KANAL D

9 SHOW ANA HABER SHOW TV

10 ASK-I MEMNU (TKR) KANAL D

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8

2 TOZLUYAKA FOX

3 FOX ANA HABER FOX

4 TOZLUYAKA (TKR) FOX

5 TOZLUYAKA (OZET) FOX

6 UZAY YOLCULARI (Y.S) (TKR) KANAL D

7 BUMBLEBEE (Y.S) TRT 1

8 SHOW ANA HABER SHOW TV

9 KANAL D ANA HABER KANAL D

10 SEVMEK ZAMANI ATV

SOSYAL MEDYADA NELER SÖYLENDİ?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni programı hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda genelde programın çok beğenilmediği görülüyor.

İşte bazı paylaşımlar:

Aslinda tek tek birbilerini guldurmeye çalışsalar demet akbag da yukardan komut verse diger yarışmacılar gulmemek icin kendini tutsa o zaman belki komik olabilir program. #GüldürmeBeni

Demet Akbağ İle #GüldürmeBeni gerçekten hiç güldürmedi beni. İlk elin günahı olmaz derler. İlerleyen bölümlerde toparlar umarım.

"Demet Akbağ ile güldürme beni" diye bir programa denk geldim. Farklı bir konsept. Sorun şu; Türkiye'de sahne sanatlarıyla ilgilenen insanların entelektüel kapasiteleri ve kelime hazneleri sınırlı. Yeteneğe dair bir şey görmüyoruz. Klişe esprilerle geçen bir program. Vasatın altı

@ShowTV de DemetAkbağ hanimin sunduğu programa bakayim dedim mimik oynamiyor. Nasil bu kadar kolay risk alip program yapiliyor hayret

Demetakbağ muhteşemliği bile, kurtarmaz bu programı #GüldürmeBeni@demetakbag acil final olmalı.

Demet Akbağ severim saygı duyarım ama #GüldürmeBeni 2 haftaya final yapar

Demet Akbağ, yarışmacıları özel komuta merkezinden izleyecek. Akbağ ünlü konuklarıyla yaptığı işbirliklerinde yarışmacılara sürprizler hazırlayacak. Kimi görevleri ünlü misafirlerine vererek, onları ‘Güldürme Beni Evi’ne yollayacak.

‘Güldürme Beni’nin yarışmacı kadrosundaki ünlü isimler, oyunculuğun en zor alanlarından biri olan ‘doğaçlama’da yeteneklerini sergilerken, her hafta en çok gülen, eve veda edecek ve ekibe yeni bir ünlü yarışmacı dâhil olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu