Deli Çavuş Hesabı Sedat Peker'e mi ait? Peker'in Sağlık Durumu Nasıl?

Türkiye'de hakkında arama emri bulunduğu için Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşayan Sedat Peker'in Sosyal medyada Deli Çavuş hesabını kullandığı iddia edildi.

Sosyal medyadan yayınladığı videolar ile Türkiye'nin gündeminde büyük yankı uyandıran Sedat Peker'in şahsı ile alakalı video paylaşım yasağı nedeniyle sosyal medyada başka isimlerle paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

SEDAT PEKER NEREDE?

Sedat Peker'in 11 AY öncesine kadar 10 seri halinde paylaştığı videolardan sonra Birleşik Arap Emirlikleri makamlarınca Video yayınlamamasının talep edilmesi sonrası videolarına ara vermiş, bir süre sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmadığı için tutuklandığı iddia edilmişti.

Peker'in tutuklanmadığı, Birleşik Arap Emirlikleri makamlarını Türkiye'ye karşı zor durumda bırakmamak için video yayınlamaya devam etmeyeceği belirtilmişti.

Uzun süre hem Youtube, hem de Twitter hesabından paylaşım yapmayan Sedat Peker, kendisi ile alakalı yazılanları RT etmekle yetini.

Peker'in hali hazırda Birleşik Arap Emirliklerinde olduğu, herhangi bir tutukluluğun söz konusu olmadığı belirtildi.

Deli Çavuş Hesabı Peker mi?

Sedat Peker ile alakalı devamlı bilgilerin paylaşıldığı Deli Çavuş Hesabının Sedat Peker'in yanında bulunan bir adamına ait olduğu, paylaştığı yazıları Peker'in onayı ile yaptığı biliniyor.

Sedat Peker'in Sağlık Durumu Nasıl?

Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşayan Sedat Peker'in rahatsızlık geçirdiği ortaya çıktı. O anları eşi Özge Peker sosyal medya hesabından paylaştı. Sedat Peker'e serum takıldığı görüldü

Özge Peker'in yayınladığı videoda Sedat Peker, serumlu koluyla görülüyor.

Videonun yayılmasının ardından Sedat Peker, Twitter'da kullandığı 'deliçavuş' hesabından açıklamalarda bulundu. "Hastaneye kaldırıldığımı duyan bazıları arkadaş cemiyetlerinde dostluğa uymayan kelimeler kullanmışlar" diyen Peker; "Korkmaz Karaca hasta olduğumu duyunca benimle ilgili dalga geçmiş," ifadelerini kullandı. Peker, Karaca'nın "şu an bilinmese de geçmişin saygın isimlerinden biri olan abi diye hitap ettiği yaşlı bir insanın genç karısıyla ilişki yaşamakta" olduğunu iddia etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu