Çok Güzel Hareketler Bunlar 60.Bölüm Neden Yok!? 1 Kasım Pazar

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğinde Pazar akşamları izleyici ile buluşan eğlenceli komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü ile 1 Kasım Pazar günü saat 20:00'den itibaren ekranlara gelmesi bekleniyordu. Birçok kişi tarafından merakla beklenen yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar bugün var mı? 1 Kasım Pazar

BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle ve yeni bölümüyle 1 Kasım Pazar 20.00'da Kanal D’de yayınlanacaktı. Ancak Kanal D'nin yayın akışında bugün Çok Güzel Hareketler'in yerine Kong: Kafatası Adası filmi yer alıyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin 60.Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Ancak 60.Bölüm fragmanı hem youtube'dan hem de Kanal D'nin internet sitesinden kaldırıldı.

Deprem Dolayısıyla Yayınlanmayacak!

Birçok kişi tarafından Çok Güzel Hareketlerin neden yayınlanmadığı araştırılırken, İzmir'deki yaşanan üzücü deprem hadisesi dolayısıyla Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin bu hafta yayınlanmayacağı öğrenildi.

Yeni bölümü için henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte gelecek hafta yayınlanması bekleniyor.

Geçen Hafta 59.Bölümü ile Ekranlara Gelmişti!..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu